.

.

TOTS 21


Imatge de l'assemblea d'Unió celebrada aquest vespre. Foto: Cedida

Imatge de l’assemblea d’Unió celebrada aquest vespre. Foto: Cedida

Martí Barberà repeteix com a cap de llista d’Unió al Congrés per Tarragona. En les eleccions de 2011 va ser número dos de CiU per darrera de Jordi Jané i va aconseguir l’acta de diputat. Carlos Javier Calderón, en canvi, s’estrena com a candidat d’Unió a la cambra alta, tot i que és un veterà militant de la formació a Tarragona. En les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, Calderón va formar part de la candidatura d’Unió.

Les persones escollides per l’assemblea tarragonina d’Unió, a la qual hi han assistit el president del Comitè de govern, Josep Antoni Duran Lleida, i el secretari general del partit, Ramon Espadaler, són:

Congrés

Martí Barberà Montserrat (Alt Camp)
Joan Maria Sardà Padrell (Tarragonès)
Marta Borràs Donato (Baix Camp)
Joan Ventosa Rodón (Reus)

Senat
Carlos Javier Calderón Aisa (Tarragona)
Rosa Antúnez Pujol (Tarragona)
Pere Antoni Clua Monreal (Tarragona)

També s’ha aprovat una llista de suplents per a les dues candidatures, que s’haurà d’encaixar amb la Llei de Paritat i els candidats escollits per de les Terres de l’Ebre. El Consell Nacional d’Unió del proper 7 de novembre ha d’aprovar definitivament les candidatures.

En la seva intervenció, el president intercomarcal i candidat al Congrés, Martí Barberà, ha agraït la predisposició de la militància per formar part de les llistes del 20-D i ha animat als assistents a explicar el projecte d’Unió al seu entorn per aconseguir superar els resultats de les eleccions al Parlament. Barberà ha assenyalat que durant els propers dies s’activaran els executius locals i comarcals per donar més impuls a aquesta feina de la militància.