.

La Platja de la Comandància de Tarragona ha reunit a gairebé un miler de valents que desafiant un dels dies més freds de l’any a la ciutat s’han capbussat a les aigues del Mediterrani.

Tot i el fred el bany de Sant Silvestre va tornar a ser un èxit

Tot i el fred el bany de Sant Silvestre va tornar a ser un èxit. Gent de totes les edats va fer el darrer bany de l’any a Tarragona  Foto:Tarragona21

Aquest any el tradicional bany de Sant Silvestre arriba a la seva trentena edició i ho fa completament arrelat a la ciutat.

Més de 1000 tarragonins van celebrar el darrer bany de l'any Foto:Tarragona21

Més de 1000 tarragonins van celebrar el darrer bany de l’any Foto:Tarragona21

Des d’aquells inicis on uns quants amics, quatre, d’un gimnàs van iniciar el popular bany l’any 1984, la gent ha agafat la iniciativa com una tradició més d’aquestes dates.

Alguns només amb banyador, d’altres vestits de Pare Noel o amb samarretes del Nàstic, altres de Hawaians i tots amb ganes de dir adéu a l’any sucats al mar.

Per aquest motiu l’AVV del Port ha decidit fer un homenatge en aquesta edició al que va ser el primer en inciar aquest bany de Sant Silvestre ara fa trenta anys, Joan Cerón.

Cerón ha rebut el reconeixement de la ciutat i tots els que han anat un any més a la Platja de la Comandància. L’Alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha estat l’encarregar de lliurar a la vidua de Cerón una placa conmmemorativa.

Els participants alguns amb cara de més fred que d’altres han recuperat força amb una tassa de brou calent quan han sortit de l’aigua.

Quim P.Casadesús