.

Ballesteros ha estat avui a Can Boada

El cap de llista del PSC assegura que quan es tracta la ciutat en positiu, sense queixes ni lamentacions, Tarragona guanya i té moltes més oportunitats. La candidatura socialista aposta per continuar generant espais de participació.

Tarragona en positiu i la força de la seva gent ha estat el tema triat avui pel candidat socialista i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en el primer dilluns de campanya. Precisament, el cap de llista i alguns membres de la candidatura han iniciat la jornada a Can Boada, degustant un dels històrics entrepans del seu propietari, Eduard Boada, que malgrat haver tancat el bar ha cuinat especialment per l’alcalde mantenint una tradició històrica de totes les campanyes: entrepà de llom, formatge, xampinyons i romesco.

En aquest inici de jornada, Ballesteros ha comentat que en els darrers anys «hem demostrat que quan treballem fent un front comú Tarragona surt guanyadora i en positiu». Per això, el cap de llista del PSC ha volgut donar les gràcies a «tots els tarragonins i tarragonins que, gràcies a la seva feina del dia a dia, fan d’aquesta ciutat una de les millors del Mediterrani per viure».

Josep Fèlix Ballesteros ha posat com a exemple el Seat Tarraco: «quan la gent va participar vam guanyar a totes les altres candidatures que eren més de 10.000». L’alcaldable ha afegit: «Nosaltres estem absolutament convençuts que quan Tarragona es tracta en positiu, sense queixes ni lamentacions, la ciutat guanya i té moltes oportunitats». El PSC fa una clara aposta pel diàleg, mai per la desqualificació ni la tensió, amb l’objectiu de pensar sempre en la gent davant altres qüestions. D’aquesta manera, en temps de crisi no s’ha deixat a banda a ningú i s’ha fet una aposta clara per les polítiques socials, també s’han generat espais verds i instal·lat nombrosos parcs infantils. D’aquesta manera, Ballesteros també ha lamentat que alguns partits s’han dedicat a «negativitzar la marca Tarragona cosa que posa malament la marca de la ciutat arreu del món».

L’alcaldable socialista ha recordat que «hem generat molts espais de participació i de la real» amb, per exemple, la quinzena de consells participatius que se celebren durant l’any com el de la Discapacitat, el de Castells, el de la Dona, el de la Infància o el del Seguici entre molts d’altres. En temes de participació, el PSC aposta perquè la gent participi cada vegada més en les decisions del consistori. Com a propostes concretes, Ballesteros ha explicat que es potenciaran els centres cívics com a equipaments comunitaris i plataformes de la cultura de proximitat. Així mateix s’incrementarà la partida dels pressupostos participatius en 1 milió d’euros.