.

Ballesteros, durant el sopar de Tàrraco Activa

Ballesteros, durant el sopar de Tàrraco Activa

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, veu “seguríssim” que Tarragona organitzarà els Joc Mediterranis de 2017 i ha reconegut que fins fa 15 dies tenien dubtes. La investidura de Raloy com a president del Govern i la constitució del nou executiu han aclarit els dubtes.

El grup d’opinió Tarraco Activa ha reprès la seva activitat aquest dijous al vespre amb la celebració del seu setè sopar-col·loqui, que ha comptat amb un convidat d’excepció: l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

L’acte portava per títol ‘Ballesteros: una mirada personal sobre Tarragona’ ja que la intenció de la plataforma era que el batlle fes una xerrada des d’un punt de vista ciutadà i no polític. S’ha aconseguit a mitges, ja que durant la majoria del temps Ballesteros no s’ha volgut treure la jaqueta d’alcalde. En tot cas, el sopar ha generat una gran expectació i ha estat un èxit d’assistència ja que ha comptat amb trenta-cinc convidats que han pogut intercanviar impressions amb un Ballesteros conservador que ha preferit no saltar-se el guió.

“Sóc un enamorat de Tarragona”. Així ha començat la xerrada d’un Ballesteros que ha gaudit d’un ambient distès en línies generals. S’han tractat una gran quantitat de qüestions: política de turisme, edificis abandonats, l’estat de la Part Alta, reforma de la Savinosa, infraestructures… Les preguntes dels membres de la plataforma s’han anat succeint i durant aquest interrogatori Ballesteros ha demostrat dues coses: que coneix molt bé la seva ciutat i que encara manté intacta la seva capacitat de convenciment en les distàncies curtes.

Però per sobre de tot el tema estrella de la nit ha estat –com era d’esperar- els Jocs Mediterranis del 2017. Ballesteros ha reconegut que fa 15 dies “vam tenir dubtes sobre si es podrien celebrar”, però ara està “seguríssim” que sí es faran perquè “tenim govern, que és el que ens feia falta per rebre els diners de Madrid”. El batlle ha dit que no existeix cap Pla B i que les obres s’acabaran sí o sí. Finalment, ha convidat tots els membres de Tarraco Activa a fer una visita a les obres de l’Anella Mediterrània.

La nova portaveu de Tarraco Activa, Yolanda Ramos, ha explicat en la seva estrena en el càrrec que “fer un sopar amb Ballesteros era un dels nostres objectius. Ha estat una nit molt interessant, ja que tothom ha pogut preguntar el que ha volgut a l’alcalde”.

Ramos ha afegit que “aquest ha estat el sopar més multitudinari dels que hem fet a Tarraco Activa, i cal tenir en compte que l’anterior ja va tenir una assistència molt destacada. Això significa que ens estem consolidant i ja hem agafat embranzida, la qual cosa és bàsica per a nosaltres ja que el nostre objectiu des del primer dia és poder canviar tot allò que no ens agrada. I quanta més força tinguem com a grup, abans ho aconseguirem”.