.

.

TOTS 21


Josep Fèlix Ballesteros a l'Ajuntament de Tarragona. Foto: Tarragona21

Josep Fèlix Ballesteros a l’Ajuntament de Tarragona. Foto: Tarragona21

L’alcalde i un dels pilars importants del PSC a Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, aposta per la pluralitat de candidats per triar la llista del PSC a les pròximes eleccions catalanes.

Com ja avançava Tarragona21, la setmana passada l’executiva ha aprovat un sistema de votar per agrupació i de forma assembleària entre totes aquelles persones que es vulguin presentar com a cap de llista.

Els socialistes triaran definitivament el seu candidat el pròxim 25 de juliol de moment amb dues candidatures fermes; Carles Castillo i Rosa Maria Ibarra i esperant que les pròximes hores Xavier Sabaté decideixi si finalment s’acaba presentant.

“A mi em sembla molt bé tot el que sigui democràcia, dinamisme i agitació em sembla perfecte. Em sembla bé que no hi hagi un sol candidat i que s’hagi de triar entre dos, tres o sis. El que indica això és que tenim una pedrera important i una pedrera de gent disposada a fer el salt a la política en un moment no fàcil per ningú. El que seria una preocupació gran seria haver de buscar algú empaitant-lo” ha reconegut Ballesteros que hauria anunciat la seva neutralitat en aquestes eleccions per escollir el cap de llista del PSC a les comarques tarragonines.

L’agrupació de Tarragona es reuneix aquest pròxim dijous a les set de la tarda per fer una votació que serà secreta i amb urna i d’on sortiran els diferents noms proposats per l’agrupació local.

Un cop s’hagi fet el recompte aquest acte s’enviarà a la Federació que un cop passi per una comissió de llista farà la proposta que s’ha d’aprovar en consell de federació a finals de la pròxima setmana. La llista del Camp de Tarragona s’ha de consensuar posteriorment amb les Terres de l’Ebre que tradicionalment han escollit el número 3 d’aquesta llista.

La llista del PSC a la Generalitat serà cremallera com ja va passar en les darreres municipals.