.

Bllesteros, amb els independents de la llista municipal del PSC

El PSC de Tarragona ha presentat els i les candidates independents de la llista electoral. El cap de llista socialista, Josep Félix Ballesteros, ha explicat que el partit té una candidatura d’independents amb molta experiència, que estima la ciutat i en la que tots i totes tenen un objectiu prioritari en comú: Tarragona.

Berni Álvarez, Cristina Berrio, Montserrat Domínguez, Naglae Sah El Kaya, Manuel Felipe Carballo, Cristóbal Castro, Juani Luque, Rafael Pallero i Josep Mª Buqueras. Aquests són els nou candidats independents que formen part de la llista electoral del PSC per a les properes eleccions municipals de Tarragona.

Per l’alcaldable, Josep Félix Ballesteros, es tracta d’una candidatura d’independents que ha confiat en “seguir avançant en un projecte d’una Tarragona plural, social, sostenible i innovador”. A més, ha afegit: “Tots ells i elles són persones que tenen molt de valor i que ens permeten eixamplar les fronteres, representen la riquesa de la ciutat”.

La presentació dels candidats ha tingut lloc aquesta tarda a la Plaça dels Infants de Tarragona. “Aquesta és una llista on hi tenen cabuda àmbits tan diversos com l’esport, l’activisme social, el dret o la psicologia. Una llista que representa a tota la ciutadania i en la que tots i totes tenim un objectiu comú: Tarragona”, ha comentat Ballesteros.

El primer dels candidats independents en parlar ha estat Rafael Pallero, candidat número 25 de la llista del PSC a Tarragona. “Si pensem en el que s’ha fet en els darrers anys en polítiques socials i en accions que ens afectes en el dia a dia, només en això, és imprescindible que Ballesteros estigui davant la ciutat”, ha comentat Pallero.

Per una altra banda, Montserrat Domínguez, número 14 de la candidatura, ha assegurat que “quan t’ofereixen treballar per la teva ciutat no t’ho penses ni dues vegades”. Domínguez ha assegurat “estar molt orgullosa de formar part de les llistes del PSC ja que estimo Tarragona”. Per acabar, Naglae Sah El Kaya ha volgut recalcar que és “un gran honor formar part del projecte del PSC”. “Com a tarragonina no vull experiments arriscats. Per això he escollit unir-me a la candidatura de Josep Félix Ballesteros, amb un govern estable i amb grans persones al capdavant, ha comentat la número 16 de la llista socialista.

El cap de llista socialista també ha agraït a tots els candidats independents la confiança i valentia per fer un pas endavant i sumar-se al projecte socialista. L’alcaldable també ha afegit que es tracta de “gent amb experiència i disposada a fer de Tarragona una ciutat millor, una Tarragona plural, sostenible i innovadora”.