.

.

TOTS 21

Ballesteros a la visita de la Llar del Jubilat a Sant Pere i Sant Pau. Foto: Tarragona 21

Ballesteros a la visita de la Llar del Jubilat a Sant Pere i Sant Pau. Foto: Tarragona 21

L alcalde Josep Félix Ballesteros se centrarà en la lluita contra la pobresa infantil amb més beques menjador i la “normalització” de les malalties mentals i l’eliminació del estigma social. Aprofitant la celebració del Dia de les Polítiques socials Ballesteros ha visitat la Llar dels jubilats de Sant Pere i Sant Pau per promoure les polítiques socials que inclou en el seu programa electoral.
En primer lloc Ballesteros ha promès més beques menjador, aportacions en material i reforç escolar, beques per garantir la pràctica d’esports entre tots els infants i ha garantit que es mantindrà el bus gratuït per nens i nenes de 16 anys.
L’alcalde ha destacat que la malaltia mental és un sovint un tema oblidat en la nostra societat i per aquesta raó vol promoure una normalització, ja que aquesta “ha de deixar de ser la parenta pobra.” El socialista vol lluitar per una xarxa general no segregada que elimini l’estigma social que avui dia representa ser o tenir una malaltia mental. Hem d’eliminar la mirada a malaltia mental amb distància i ignorància, ha afirmat.
En darrer terme ha dit que seguiran apostant per la tarifació social i ha afirmat que s’ha fet una aportació de 480.000 euros per totes les persones que tenen problemes per pagar impostos, taxes i tarifa de l’aigua. Cap família d’aquesta ciutat ha de quedar exclosa socialment per problemes econòmics per pagar l’aigua, la llum i el gas. L Ajuntament ja ha tramitat ajudes a 280 famílies a través de l’empresa d’aigua Ematsa. Ballesteros ha conclòs dient que són 19.000 famílies les que reben ajuts.

Brigitte Urzaiz