.

Imatge de Ballesteros al costat de Pat Anton a l'esmorzar fet a Sant Pere i Sant Pau. Foto:Tarragona21

Imatge de Ballesteros al costat de Pat Anton a l’esmorzar fet a Sant Pere i Sant Pau. Foto:Tarragona21

Josep Fèlix Ballesteros ha presumit de tarragonisme just a l’equador de la campanya de les municipals del pròxim 24 de maig. L’alcaldable del PSC ha remarcat que “no hem volgut entrar en la polèmica estèril, volem deixar clar el nostre lideratge de ciutat sense interferències ni de Barcelona ni de Madrid”.

Ballesteros ha defensat el seu programa per davant d’altres que segons ell “només pensen a destruir”. Pel que fa a les enquestes, el candidat socialista ha parlat del fet que fins a set partits puguin entrar a l’Ajuntament de Tarragona. Ho ha definit com a un “signe dels temps” i ha fet referència a què Tarragona ja ha tingut sis partits al consistori. Per l’actual alcalde de la ciutat, caldrà arribar a diferents acords per seguir treballant per Tarragona.

Les mateixes enquestes donen la victòria al PSC i assenyalen com a polític més ben valorat a Ballesteros. El candidat del PSC ha assegurat que “si no hagués notat que tinc la confiança, la simpatia i l’efecte de la gent, no m’hauria presentat”.

Josep Fèlix Ballesteros ha remarcat que els ciutadans han valorat “l’honradesa, la proximitat i el lideratge. Aquest ajuntament no ha tingut ni corrupció ni sospites de corrupció”. Pel que fa als programes i discursos de la resta de partits, Ballesteros ha enviat un missatge clar: “No m’he sentit pressionat, tampoc impressionat, encuriosit potser sí”.

L’alcaldable socialista ha fet una bona valoració d’aquests primers dies de campanya on ha dit que s’estan complint els objectius marcats.