.

Imatge d'arxiu de Josep Fèlix Ballesteros.

Imatge d’arxiu de Josep Fèlix Ballesteros.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, no descarta ara repetir com a candidat del PSC a l’alcaldia el 2019, tot i que en diverses ocasions havia manifestat que aquest seria el seu tercer i últim mandat. “Acabaré aquest mandat i després de parlar-ne amb el partit i amb més gent i de veure el balanç del que s’ha fet i del que falta, decidirem”, ha assegurat en una entrevista a l’ACN. Preguntat pels motius del seu canvi de discurs, Ballesteros ha admès que “havia dit que aquest mandat era l’últim, però molts companys m’han demanat que no ho digui i ho valoraré quan toqui”. “No tanco la porta a continuar”, ha sentenciat. A les portes d’un any 2017 “prodigiós”, segons l’alcalde, per la celebració dels Jocs Mediterranis i la culminació de diversos projectes de ciutat, Ballesteros ha fet un balanç molt satisfactori del pacte de govern signat al febrer amb PP i Unió. “No hem tingut grans friccions ni descoordinacions, així que la meva valoració és d’un notable molt alt”, ha afirmat.

Segons Ballesteros, l’acord polític ha donat “l’estabilitat necessària” a la ciutat i ha permès desenvolupar un programa de govern que prioritza l’atenció social, l’educativa i el treball d’activitat econòmica i de promoció ocupacional. El batlle tarragoní ha destacat els bons resultats d’aquests gairebé set mesos d’entesa, malgrat que “l’equip de treball és bastant jove i no teníem experiència treballant conjuntament”.

En l’entrevista amb l’ACN, l’alcalde de Tarragona ha manifestat que l’any vinent s’assoliran fites molt rellevants per la ciutat. “Serà l’any del CRT, del Ferrari Land, l’any que el Cirque du Soleil podria anunciar la seva ubicació definitiva a PortAventura, el de la inauguració del Mercat Central, l’any que segurament veurem l’Ikea en marxa i l’any dels Jocs Mediterranis”. L’alcalde ha opinat que, amb la nova passera que connectarà la Rambla amb el mar i amb la remodelació del passeig marítim de la platja del Miracle, “serà un any prodigiós per Tarragona i pel seu territori”.