.

L'alcalde s'ha mostrat 'molt emprenyat' amb el tancament de l'hemeroteca

L'alcalde s'ha mostrat 'molt emprenyat' amb el tancament de l'hemeroteca

La polèmica continua. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha tornat a pronunciar sobre l’anunci de tancament de l’Hemeroteca de Tarragona per part de la Fundació Catalunya-La Pedrera, dient que per tal d’evitar-lo, portarà el tema “als Tribunals, al Parlament i on faci falta”.

Ballesteros s’ha mostrat “molt emprenyat” amb el que considera “una autèntica barbaritat i atemptat contra el tarragonins”, en referència a la decisió de la Fundació de tancar l’hemeroteca tarragonina, un anunci del qual el consistori es va assabentar pels mitjans de comunicació. Segons Ballesteros, és “absolutament impresentable el comportament de la Fundació Catalunya Caixa amb Tarragona” i per aquest motiu no tan sols convocarà les institucions, tal com ja vam avançar, sinó que es mostra disposat a portar el tema “als tribunals, al Parlament i on faci falta” per tal d’evitar el tancament, ha dit.

També per “evitar perdre les obres d’art de Caixa Catalunya, un llegat també de les exposicions i artistes del territori”. Segons ha afirmat l’alcalde, “la famosa Fundació té un complex hoteler a Món Sant Benet, al Bages, que li xucla els recursos, no és el nostre problema”. I per aquest motiu afirma que l’Ajuntament lluitarà, “amb ungles i dents. No ho permetrem”, ha sentenciat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */