.

Imatge de l'Estació de Tarragona. Foto:Tarragona21

Imatge de l’Estació de Tarragona. Foto:Tarragona21

La proposta del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de donar un impuls definitiu al corredor mediterrani ha estat rebuda amb els braços oberts des de l’Ajuntament de Tarragona que veu com una de les seves demandes històriques arriba ara també al Govern català.
L’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros ha estat contundent en donar suport a les reclamacions que ha fet Puigdemont hi ha recordat que quan l’ara president català era Alcalde de Girona, ja estaven d’acord en tirar endavant aquest projecte.
Ballesteros ha reclamat el corredor mediterrani com “una infraestructura vital per Catalunya i pel conjunt de l’Estat. Estem d’acord amb el President de la Generalitat, cada any que passa perdem oportunitats econòmiques. El PIB de Catalunya, la comunitat Valenciana i la Catalunya Nord s’hauria incrementat en 1’5% segons cada cinc anys”
Ballesteros ha estat molt crític no només amb l’actual Govern del Partit Popular sinó també amb anteriors Governs espanyols del PSOE “És una vergonya que els Governs no hagin prioritzat aquest corredor mediterrani. El Govern Zapatero va ser el primer que el va portar a Europa i el va prioritzar al corredor central”.
L’Alcalde de Tarragona ha anat més enllà, hi ha afirmat que “deixem de parlar i comencem a fer. Tenim pressupost per fer el tercer fil. Fa tres anys que estem pendents de l’intercanviador. Els nostres empresaris, el nostre port i els ciutadans de Tarragona no poden esperar més amb el tercer fil això ho tindríem resolt”.
Josep Fèlix Ballesteros s’ha mostrat participatiu per entrar a formar part de la taula que va proposar el President Puigdemont amb diferents agents implicats del territori on tindria principal incidència aquest corredor del mediterrani.
Puigdemont va lamentar el paper de l’Estat espanyol i va assegurar que explicaran a Europa el bloqueig que està patint una infraestructura com aquesta des de Madrid.

Escolta a Carles Puigdemont

Escolta a Josep Fèlix Ballesteros