.

.

TOTS 21


Vista aèria de Marina Tarraco. Foto: Javier Ortega

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha demanat avui que es consensuï amb el começ de la ciutat l’arribada del gran projecte comercial de Port Marina Tarragona, que suposarà obrir a l’estiu 35 establiments d’outlet al Marina Port Tarraco. Ballesteros ha afirmat avui que el centre comercial outlet és una opció “interessant” per a la Marina Port Tarraco però ha demanat que es consensuï amb el comerç local.

Ballesteros ha assegurat que ell no es pot oposar a inversions d’aquest calat i cal que els impulsors s’assegurin que les instal·lacions poden acollir aquest tipus d’ús i que es parli amb la Generalitat. Justament, el Govern autonòmic té les competències en matèria comercial i, així, és a qui compet donar el vistiplau.

Per Ballesteros, també és determinant que Port Tarraco parli amb el comerç local per conèixer el seu parer i ha subratllat que ubicar allà botigues de primeres marques pot ser una oportunitat “per rellançar, finalment, aquest espai marítim de la ciutat, el Serrallo i també la Part Baixa”.