.

El cap de llista socialista destaca que aquesta ha estat una campanya en positiu basada a explicar propostes de ciutat, a diferència de la visió negativa de Tarragona que donen els partits de l'oposició.

El cap de llista socialista destaca que aquesta ha estat una campanya en positiu basada a explicar propostes de ciutat, a diferència de la visió negativa de Tarragona que donen els partits de l’oposició.

L’alcaldable per Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat de diversos membres de la candidatura socialista, ha explicat que el PSC «està molt satisfet de la campanya feta, fidels a la manera socialista d’entendre la política». El cap de llista ha indicat que s’han aconseguit fer els objectius que es proposava la candidatura «veient a moltíssima gent, organitzant actes de petit i mitjà format i estan presents a la via pública, entitats i col·lectius diversos».

Per contra, Ballesteros ha manifestat que «els partits de l’oposició s’han dedicat a traslladar a l’opinió pública una visió negativa de Tarragona, un perjudici que ens pot costar molt car. Han anat en contra de projectes vitals per la ciutat com l’autobús gratuït o els creixements a Llevant i Ponent que ens han de permetre impulsar habitatge social»

Per una altra banda, Josep Fèlix Ballesteros ha destacat que «amb nosaltres està garantit que sempre es posarà Tarragona per davant de qualsevol altra qüestió» i que la ciutat «no serà moneda de canvi de res». A més, ha insistit en què «si guanyen els altres partits l’independentisme en aquesta ciutat està garantit».

D’aquesta manera, l’alcaldable socialista ha comentat que «el millor per Tarragona és un govern de la llista que encapçalo, un govern socialista que segueixi el camí d’il·lusió i confiança que ha encetat el govern de Pedro Sánchez». Per acabar, el cap de llista del PSC ha conclòs explicant que «hem de treballar pels tarragonins i tarragonines.

Som l’única garantia de tenir un govern estable, segur i amb confiança, que garanteix la igualtat social i el creixement econòmic. Demano als tarragonins i tarragonines que aquest proper diumenge em facin confiança per continuar avançant amb estabilitat, seguretat i confiança. El proper 26 de maig no podem córrer cap risc».