.

Una imatge de l'hemicicle

El alcaldes de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; Reus, Carles Pellicer; Salou, Pere Granados, i Vila-seca, Josep Poblet, compareixeran aquest dimarts al Parlament en el que suposa l’inici de les compareixences per tractar la modificació de la llei per a la instal·lació de BCN World entre Salou i Vila-seca. Tots ells són partidaris de l’arribada de BCN World. Obriran el foc a les 9:30 h els alcalde de Salou i Vila-seca. L’alcalde de Tarragona compareixerà a les 11 hores i a partir d’aquella hora també ho farà el de Reus.

El Parlament de Catalunya està tramitant la llei que  permetrà la creació del complex Barcelona World. El projecte de llei continua d’aquesta manera el seu periple parlamentari. La norma va ser aprovada per l’executiu català el passat 30 de juliol i es tramita amb caràcter d’urgència.

Qui s’ha expressat de forma més contundent contra el projecte, que suposa rebaixar la fiscalitat al projecte del 55 al 10%, ha estat Iniciativa per Catalunya-Verds, per boca de la diputada tarragonina Hortènsia Grau.

Hi ha haurà més comparteixences del territori, però. Així, a les 12.30 h intervindrà Octavi Bono, gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, i Josep Andreu, president de l’Autoritat Portuària de Tarragona.

També ho faran, ja a la tarda,  Marta Torrens, directora del procés d’atenció a les addiccions de l’Hospital del Mar de Barcelona, i Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social corporativa, així com Joaquín Mena, vicepresident de l’Institut d’Experts en Prevenció de Blanqueig de Capitals i Finançament del Terrorisme. A les 19.00 h tancarà la sessió Joan Pons, de la plataforma ‘Aturem BCN World’.

/* JS para menú plegable móvil Divi */