.

Ballesteros, durant la seva compareixença en la tramitació parlamentària del projecte de llei

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació del Parlament de la llei de BCN World, una norma que “recull el sentiment àmpliament majoritari del territori”. Ha defensat que el model de la nova llei no és incompatible sinó “complementari” a d’altres models de turisme que hi ha a Catalunya. A més, l’alcalde ha celebrat que la llei arribés al Parlament com una llei lliberal i avui en surti com una normativa “socialdemòcrata” perquè preveu compensacions i que les arques públiques se’n beneficiïn. “Miro als ulls dels aturats i els empresaris del nostre territori i no puc dir no a un projecte com aquest”, ha afirmat.

En declaracions als periodistes des dels passadissos del Parlament, Ballesteros ha argumentat que el projecte de BCN World està adreçat a turistes amb un alt nivell adquisitiu que ara representen milers de persones al món. Es tracta d’un model turístic que, segons Ballesteros, “o el tens tu o el tindran els altres”, i ha recordat que els països que s’estan posicionant per acollir aquest tipus de turisme no són països subdesenvolupats sinó de primera línia a Europa.

Ballesteros ha recordat que la demarcació de Tarragona té un índex d’atur d’entre el 26 i el 27% i ha defensat que els llocs de treball que generarà BCN World seran molt benvinguts. “Miro als ulls dels aturats i als empresaris del nostre territori i no puc dir que no a un projecte com aquest”, ha afirmat per després afegir que sempre ha defensat aquest projecte “no per una qüestió d’estratègia sinó de convenciment”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */