.

.

TOTS 21


El president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 i l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, durant la visita a les obres del complex Sant Jordi. Foto: Cedida

El president del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 i l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, durant la visita a les obres del complex Sant Jordi. Foto: Cedida

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, manifesta que “en aquest moment es disposa de l’acord polític i el consens tant amb el Govern de la Generalitat, com el de l’Estat, així com amb els diferents partits polítics majoritaris i el Comitè Olímpic Espanyol per garantir que hi haurà el finançament necessari per l’organització i celebració dels Jocs Mediterranis 2017. “L’acord econòmic no està formalitzat però estem segurs que es farà en el quart trimestre de l’any” així ho ha donat a conèixer en un comunicat.

L’alcalde Ballesteros va donar la data del 31 de juliol pensant que hi hauria el Govern Central constituït, “però com que no és així i no hi ha ningú que ens pugui donar la garantia que es constitueixi en els propers dies, tenim temps fins l’octubre per acabar de concretar l’acord. Sabem que serà així perquè estem treballant a nivell polític amb el Govern de la Generalitat i els partits majoritaris de Madrid i comptem amb el seu compromís ferm”. Ballesteros afirma que “a més a més, durant aquest període hem aconseguit del Govern de l’Estat un nou compromís de 3 milions d’euros que ja va anunciar la vicepresidenta del Govern després del Consell de Ministres el passat de 10 de juny”.

“Com a alcalde no tinc cap dubte que, amb els suports polítics que tenim, els Jocs Mediterranis estan plenament garantits” assegura el batlle. A més a més, “des de fa setmanes estem realitzant visites setmanals a les principals infraestructures dels Jocs amb l’objectiu de constatar la seva evolució. De fet, la propera setmana ja començarà la reforma de l’estadi d’atletisme”.

En definitiva, per l’alcalde Ballesteros “no hi ha cap dubte que els Jocs estan garantits, que les obres avancen al ritme previst, tal i com tothom pot comprovar in situ –a peu de les instal·lacions que s’estan construint– i que els Jocs seran un èxit”, conclou.