.

.

TOTS 21

L'estació de Tarragona aquest migdia 31 de desembre Foto:Tarragona21

L’estació de Tarragona aquest migdia 31 de desembre Foto:Tarragona21

L’alcalde de Tarragona ha aprofitat el darrer dia de l’any per anunciar que convocarà una Junta de Portaveus per fer un front comú que permeti cercar solucions a l’estat actual de l’estació de Tarragona i exigir al Govern de Madrid que compleixi amb els tractes establerts, on abans d’acabar aquest 2015 s’havien de licitar les obres de millores a l’estació de Tarragona.
ADIF no ha mogut fitxa fins ara i Ballesteros ha assegurat que “enviarem una carta al Ministeri per demanar solucions i explicacions de la situació actual”. L’alcalde de Tarragona ha seguit mostrant el seu rebuig cap a l’actitut que manté el Govern de l’Estat i ha recordat que hi ha una inversió pendent a l’estació que suposaria l’arrenjament no només de la platja de vies i l’entrada del ja famós tercer fil, sinó també l’arranjament de la mateixa estació i la seva adaptació per a que aquesta pugui ser una estació funcional l’any que ve.
L’alcalde ha afirmat que parlarà també amb entitats i que es bsucaran mesures de pressió com per exemple tallar la circulació dels trens.
Ballesteros també ha demanat com a principal desig de cara el 2016 poder inaugurar el Mercat Central, una altra de les grans demandes del consistori i on l’Estat ha invertit aquest any 500.000 euros dels 8M promesos fa vuit anys.
Ballesteros no vol donar més dates sobre la possible inauguració però si que espera poder tenir ja el Mercat llest aquest 2016.