.

L'alcalde Ballesteros, aquest matí sobre Ca l'Ardiaca

L'alcalde Ballesteros, aquest matí a Ca l'Ardiaca

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’ha pronunciat aquest matí sobre les obres de l’edifici de Ca l’Ardiaca. El batlle ha advertit que si en els propers mesos, màxim fins al juny del proper any, les obres de l’edifici de Ca l’Ardiaca no tiren endavant, “prendrem mesures” i ha reconegut que “és una amenaça”.

Ballesteros ha lamentat que hagi de ser així afirmant que “de vegades és l’única forma de fer reaccionar”. Segons comentava, “ens hem reunit amb la propietat de l’edifici i l’operador que vol fer funcionar l’hotel de cinc estrelles i per problemes financers dels propietaris, no hi ha manera que arrenquin les obres”. L’alcalde revisarà la llicencia rere el termini anunciat si el projecte no es posa en marxa per tal que “ens ho venguin o que passin testimoni a altres operadors, no pot estar això així en aquest indret turístic a vista de tothom”, ha declarat.

Imatge que presenta actualment l'edifici de Ca l'Ardiaca al Pla de la Seu

Imatge que presenta actualment l'edifici de Ca l'Ardiaca al Pla de la Seu

Precisament degut a l’estat de deteriorament de l’edifici, el consistori ha tingut que dur a terme recentment una actuació d’urgència instal·lant una tanca perimetral de protecció per evitar possibles accidents i apuntalant-lo de manera subsidiària.

/* JS para menú plegable móvil Divi */