.

.

TOTS 21


L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en un acte recent

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha sortit avui en tromba contra el líder del PP, Alejandro Fernández, a qui ha acusat d’estar en campanya electoral després de la darrera sortida contundent del popular, en què havia acusat l’alcalde de no defensar Tarragona i sotmetre’s a l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet,  en la terminal de creuers que s’aixecarà a la Pineda. En principi, aquesta terminal de la Pineda ha de ser provisional i en el futur, la definitiva hauria de ser construïda a Tarragona. Això és el que el líder popular posa en dubte i creu que la terminal es quedarà per sempre a la Pineda. A més, això suposarà, segons el PP, que els turistes es quedaran a la Pineda i Salou i no a Tarragona.

“Ell està en campanya i jo no. Jo estic treballant per la ciutat, mirant de dinamitzar inversions. Les seves declaracions són fruit de la demagògia o la ignorància, la qual cosa és més greu perquè va tenir responsabilitats de govern i en temes turístics”, ha respost l’alcalde.

Amb les seves declaracions “demostra que no té ni idea de com funciona el negoci dels creuers. O és que algú es pensa que els creueristes baixen del vaixell i van passejant sols pel Port? Pensen que sortiran per una passera directament a la platja de la Pineda? Quan arriben tenen excursions concertades i, entre elles, òbviament estarà a la Tarragona monumental, però també al Priorat a conèixer les bodegues o els vins, a Port Aventura, la ruta del Modernisme o a la ruta del Císter de la Conca de Barbarà perquè no soc un alcalde provincià sinó que treballa pel territori”, ha respost l’alcalde.

L’alcalde ha reiterat que “Tarragona tindrà una terminal de creuers i es dirà Tarragona Terminal Cruisers”. Ajuntament i Port “signarem en breu un protocol d’intencions que determinarà la provisionalitat de la instal·lació i el compromís per fer una terminal definitiva i amb una connexió continuada amb la ciutat”.

Ballesteros ha seguit dient: “Em fan gràcia les declaracions d’Alejandro Fernàndez, que quan va tenir responsabilitats de govern, no va ser capaç de fer res. I tampoc és capaç ara, ja que ha estat impossible que fins al moment aconseguís els 8 milions que ens deu l’Estat al Mercat Central”.