.

.

TOTS 21


Imatge de Disc45 en l'any anterior

Imatge de Disc45 en l'any anterior

Tarragona21 s’ha posat en contacte amb les diferents entitats, colles i participants en aquest Carnaval de Tarragona 2014. De manera continuada, podreu descobrir una mica més a fons les entranyes d’una de les celebracions més especials i esperades de l’any, a l’hora que coneixeu una mica més els seus participants.

Manel Castaño és el president de l’Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, entitat que organitza les comparses Disc45, Aerodance i Col·lectiu de dones de Sant Salvador.

Quin és el vostre acte preferit del carnaval tarragoní?

La rua de dissabte a Tarragona

Creieu que és una festa que cada cop mou més persones?

Quants anys fa que hi participeu i quina ha estat la millor edició per a vosaltres ?

Des del barri sempre hi participem amb tres comparses, Disc 45, Aerodance i Col•lectiu de dones de Sant Salvador. A més a més, fem una rua en el nostre barri el dissabte al matí amb aquestes comparses i més gent del barri . Fa més de 25 anys que ho fem i sortim a Tarragona. No sabria dir quina ha estat la millor edició, totes són bones, almenys per nosaltres.

Què canviaríeu dels actes festius?

Em sembla bé el que es fa…

Què significa per a vosaltres el Carnaval i de quina manera hi participeu?

Ja he dit que hi participem molt directament, per nosaltres es una activitat de caire social en la que es mobilitzen moltes persones amb un fi lúdic, però que té un component de cohesió social, d’identitat i de sentiment de pertinença molt gran, nens, joves, adults, grans, tot hi participen al llarg de l’any: disseny, elaboració de les disfresses, coreografies, trobades… és tot un esdeveniment en el nostre barri, estem
parlant del voltant de 400 persones…