.

Imatge de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vila-seca. Foto: Cedida

Imatge de la sessió plenària de l’Ajuntament de Vila-seca. Foto: Cedida

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat el passat divendres 16 de desembre a les 19,30 hores ha aprovat el manifest dels sectors econòmics, polítics i socials del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre demanant l’aprovació definitiva de la modificació del Pla Director Urbanístic (PDU) de reordenació de l’àmbit del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou, que ha de permetre el desenvolupament dels centres turístics integrats i l’ampliació del projecte de Hard Rock Entertaintment World. Aquest document ha estat aprovat després que els regidors No Adscrits i els grups municipals de  Vila-seca Segura i PSC presentessin una moció al ple que ha rebut el suport dels regidors d’aquests grups i el vot negatiu dels regidors de Decidim Vila-seca (DV) i Vila-seca en Comú (VSC).

D’altra banda, el ple també ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Institut Català de les Dones i l’Ajuntament per a l’impuls  de la prestació del servei d’informació i atenció a les dones i la realització de polítiques d’igualtat de gènere (SIAD), pel període de 2022-2025, així com la modificació de l’ordenança general de gestió, inspecció i recaptació d’ingressos de dret públic municipal i l’annex 9 de preus públics per a la venda de publicacions i altres productes promocionals de Vila-seca.

El Ple de l’Ajuntament de Vila-seca va debatre també altres mocions presentades per diversos grups municipals. El resultat final fou el següent:

Mocions aprovades

  • Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC) a favor de l’assignació del 25% del pressupost autonòmic de salut primària i ampliació de l’horari i serveis del consultori mèdic de la Pineda, del dispensari mèdic de la Plana i del Centre de Salut de Vila-seca. La moció ha estat aprovada per unanimitat.
  • Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC)  per a crear una comissió de nomenclàtor. La moció ha estat aprovada per unanimitat.