.

Una de les taules de fusta instal·lades a l'exterior ha estat desplaçada fins al porxo

Una de les taules de fusta instal·lades a l'exterior ha estat desplaçada fins al porxo

Diversos desconeguts han assaltat aquest cap de setmana les instal·lacions de l’Escola de Natura Francolí causant importants destrosses a la majoria dels seus espais.

Els delinqüents que han perpetrat aquest acte de vandalisme han arrencat diversos arbres i han trepitjat moltes de les plantes i hortalisses plantades als horts ecològics que hi ha en aquest espai que gestiona Mare Terra Fundació Mediterrània.

Molts dels arbres arrencats de soca-rel , que s’havien plantat fa pocs dies després de les tempestes que van provocar desperfectes a l’Escola de Natura, estan partits per la meitat. Les plantes enfiladisses que s’havien col·locat al voltant del porxo que dóna accés a la aula de formació del centre han estat destrossades.

Arbres arrencats de soca-rel

Arbres arrencats de soca-rel

Una de les taules de fusta instal·lades a l’exterior ha estat desplaçada fins al porxo i en aquest mateix espai s’hi han localitzat ampolles de cervesa buides i restes de porros fumats. A la bassa per a amfibis s’han arrencat part de les plantes autòctones i també hi ha cascos d’envasos de cervesa.

Ángel Juárez, President de Mare Terra Fundació Mediterrània, ha presentat ja la corresponent denúncia a la Guàrdia Urbana de Tarragona que s’ha personat a l’Escola de Natura per comprovar in situ els desperfectes. Juárez ha lamentat que “hi hagi personatges en aquesta societat que trobin plaer en destrossar la natura que no els ha fet res. Crec que s’equivoquen d’enemic i és lamentable que hi hagi persones d’aquest calat”.

Les tasques per reparar els danys causats arran d’aquest assalt a l’Escola ja han començat aquest diumenge i continuaran demà dilluns.

/* JS para menú plegable móvil Divi */