.

Vita aèrea de la zona industrial del Port de Tarragona. Foto: Asesa

La companyia Asfaltos Espanyoles (ASESA), participada al 50% per Cepsa i Repsol, ha signat un contracte amb la multinacional espanyola aggity per a abordar un procés de digitalització i de socialització de la seva refineria de Tarragona en els àrees estratègiques de producció i gestió del capital humà.
Segons l’acord signat, Asesa utilitzarà la tecnologia d’aggity per a elevar els seus nivells de productivitat i millorar la planificació d’estocs de la planta, dedicada al refinament de petroli i a la producció de betum asfàltic. Concretament, les instal·lacions de Tarragona de Asesa tenen una capacitat de refinament de cru anual d’1,4 milions de Tn i d’un milió de Tn de betum asfàltic, el 45% de la producció total d’aquest hidrocarbur a Espanya.

En l’àrea de recursos humans, Asesa desplegarà la solució GTT– Gestió del Temps de Treball d’aggity per a modernitzar la gestió de persones i fomentar la seva autogestió. Igualment, i en l’àrea de producció, Asesa utilitzarà les solucions de Business Intelligence (BI) d’aggity en analítica i reporting per a disposar d’informació completa i detallada que li faciliti poder disposar de quadres de comandaments i reports de programació, evolució i previsions de demanda.

Visió completa i autogestió del capital humà i planificació eficient
En integració amb el sistema Sage de gestió de nòmina i el sistema Dorlet de control d’accessos que utilitza Asesa, la solució GTT by aggity dota a l’empresa d’una visió completa i detallada de la seva estructura organitzativa, incloent l’àmbit funcional i el control de la dedicació horària dels seus empleats. Amb GTT by aggity, accessible tant pel portal de l’empleat com en mobilitat a través de l’app instal·lada en els seus dispositius mòbils, els empleats podin realitzar de forma automatitzada el registre de la seva jornada d’acord amb els requeriments de la nova normativa laboral referent a això.

GTT by aggity també permet als empleats d’Asesa accedir al seu calendari personal, realitzar peticions, així com registrar cobertures i permutacions en temps real, que l’aplicació integra automàticament en un sistema de fluxos d’aprovació, la qual cosa permet a comandaments i gestors conèixer en tot moment qualsevol incidència i solucionar-la, de conformitat amb la disponibilitat del capital humà i la legislació.

Segons Jordi Goñi, responsable de Persones i Organització de Asesa, “l’adopció de la solució GTT by aggity permet abordar una gestió eficient i de valor afegit del temps de treball, involucrant als empleats en la gestió del seu temps, facilitant-els l’accés directe i online a tota la informació relacionada amb la planificació laboral, la gestió del temps i qualsevol altra variable associada a la seva remuneració”. “La planificació intel·ligent de la producció”, –explica Goñi– “és clau per a complir amb els nostres objectius de producció amb nivells màxims d’eficiència i rendibilitat”.

Amb aquest nou client, la multinacional espanyola aggity és consolida com a proveïdora de solucions de digitalització i socialització a Espanya i Llatinoamèrica. Segons Oscar Pierre, president i CEO de aggity, “comptar amb la confiança de Asesa, una companyia líder en el seu sector, per a desenvolupar aquest doble projecte estratègic és el millor senyal que la nostra visió de la transformació digital i els diferents solucions capdavanteres amb els quals estem impulsant aquesta nova revolució empresarial són diferencials”. “La gestió del segle XXI”, –afegeix Pierre- “passa inexorablement per la connexió de personis, sistemes, cuses i processos i amb aquesta iniciativa Asesa és col·boja clarament a l’avantguarda”.