.

Equip júnior femení del Club Tennis Tarragona

Equip júnior femení del Club Tennis Tarragona

L’equip júnior femení del Club Tennis Tarragona ha aconseguit l’ascens a la Primera Catalana, la màxima categoria del Campionat de Catalunya i gran objectiu per aquesta temporada.

Les jugadores tarragonines han obtingut aquesta fita després de guanyar en el partit de promoció definitiva al Castellar del Vallès per 3-1. Les tennistes que van jugar l’eliminatòria van ser Claudia Bartolomé (victòria per 6/1 i 6/2), Mariona Pérez (triomf per 6/2 i 6/2), Anna Daniel ( 6/4 i abandonament per molèsties en el genoll) i Inés Calderón ( 6/1 i 6/3).

L’equip està entrenat per Fernando Elvira. D’altra banda l’equip aleví femení del CT Tarragona ha conclòs el Campionat de Catalunya en la setena posició en guanyar al Belulla de Granollers per 3-1 diumenge, després d’haver perdut dissabte contra La Salut per 4-0. Les jugadores que van jugar les eliminatòries van ser Anna Domingo, Claudia Muñoz, Martina Clarke, Claudia Casas i Andrea Sastriques, dirigides per Begoña de Toro. Pel que fa a l’equip aleví masculí de l’entitat ha acabat el Campionat de Catalunya en novena posició després d’imposar-se amb autoritat al Reus Monterols per 5-0. Els tennistes que van jugar van ser Arjun Rodriguez, Oriol Bergadà, Marc Boada, Pau Vidal i Marcos Berenguer, entrenats per Fernando Elvira.