.

.

TOTS 21


Els amants de les teràpies naturals, el món esotèric, la bona artesania i els productes gastronòmics més saludables, tenen un punt de trobada aquest cap de setmana. El Camp de Mart acollirà, a partir del divendres 13 i fins el diumenge 15, la Fira de la Terra, un esdeveniment molt atractiu amb una oferta d’activitats complementàries a l’abast de tots els públics.

Durant les tres jornades, desenes de parades artesanes de venda de productes per a la llar, complements, bijuteria i altres accessoris, permetran fer una bona passejada per un espai que oferirà als visitants altres sorpreses. Els tres dies hi haurà corrupies –una forma d’interpretar l’estat d’ànim i la personalitat amb fang-, tirades de tarot, grafologia, reflexoteràpia, aromateràpia, ordre teràpia, música en viu, meditació, mindfulness, Chi Kun, interpretació de somnis, ioga o un taller de kokedames.

La Fira de la Terra estarà oberta els tres dies de 10 a 21 hores i l’activitat complementària serà a hores diferents. Així, el divendres 13 d’abril a les 18.00h hi haurà un taller show cooking sobre nutrició, alimentació i rendiment òptim. Després, a les 19.20h, arribarà una xerrada sobre benestar. El dissabte 14 d’abril es podrà gaudir de xerrades i conferencies diverses sobre aplicacions terapèutiques i màgiques, medicina tradicional xinesa o el poder sanador dels arbres. Al matí i a la tarda hi haurà jocs didàctics de fusta i la música arribarà a les 19.30h de la mà de Soulman Quartet.

Els jocs didàctics de fusta tornaran el diumenge el matí i les xerrades i tallers, durant tota la jornada, seran sobre aromateràpia, kokedamas i com interpretar els somnis. També el diumenge, a les 12h es farà un vermut musical i una representació de teatre al carrer. Els showcookings també hi seran presents el dissabte i el diumenge, i permetran conèixer de més a prop els fonaments per l’alimentació sense carències i els avantatges de fer sucs vegetals per aprofitar-se de les seves propietats. L’accés a la Fira de la Terra del Camp de Mart és totalment gratuït.