.

.

TOTS 21


Tarragona 14, 15 i 16 de novembre de 2019

Tarragona 14, 15 i 16 de novembre de 2019

Les jornades del “Consejo General del Poder Judicial” i del “Consejo Superior de los Colegios de Arquitectos de España” tenen per objectiu reflexionar sobre l’actualització legislativa relativa a la professió, arquitectura, urbanisme i medi ambient, i les responsabilitats professionals i la funció pericial dels arquitectes .

Les jornades, de caràcter bianual, i organitzades per la UAPFE, tenen els seus orígens fa tres dècades, quan la ciutat de Toledo va acollir a l 1989 la primera edició.

A aquestes jornades hi assisteixen més de 350 professionals -arquitectes, magistrats i advocats- d’Espanya, (i en aquesta ocasió també de França Alemanya i Itàlia), els degans dels col·legis d’arquitectes, magistrats del Tribunal Suprem, d’altres instàncies judicials i del poder judicial.

Amb la voluntat que els assistents a les jornades puguin gaudir dels espais més emblemàtics de la ciutat s’organitzen activitats paral·leles per fomentar el coneixement de la ciutat, la seva arquitectura i la seva història.