.

Recepció dels primers alumnes de Dow a Tarragona

Ja s’han començat a incorporar els alumnes en pràctiques que la companyia Dow Ibèrica rebrà durant aquest 2014, en el marc del seu Programa d’Estudiants. Enfortir les relacions amb la comunitat, a través de la col·laboració directa amb l’àmbit educatiu i universitari, és un dels principals objectius en què es basa el Programa Estudiants de Dow Chemical Ibèrica.

Un programa a través del qual la companyia ofereix places en pràctiques i amb el que les dues parts, els estudiants i Dow, en surten beneficiades. D’una banda, perquè els alumnes poden posar en pràctica els coneixements i competències adquirits durant els estudis, alhora que aprenen noves habilitats i es familiaritzen amb l’entorn empresarial. D’altra banda, aquest programa permet a la companyia identificar talents potencials que puguin acabar formant part de l’organització.

Al llarg de l’any 2014, realitzaran les seves pràctiques a Dow un total de 26 estudiants d’universitats tan diverses com: Karlsruher Institute of Technology (Alemanya), Strasbourg University (França), Imperial College (UK), Universidad de Zaragoza, Universidad de Alicante, Universitat Politècnica de Catalunya, Universidad Complutense de Madrid, Universitat de Barcelona i la Universitat Rovira i Virgili del camp de Tarragona.

D’altra banda, i procedents de Cicles Formatius de Grau Superior impartits a l’Institut Comte de Rius i Institut Pere Martell, un total de 42 estudiants portaran a terme un període de pràctiques en els departaments d’operació, manteniment i Laboratoris de Control de Qualitat i Investigació de Dow Tarragona.

El passat dia 15 de juliol va tenir lloc l’acte de benvinguda d’aquest Programa d’Estudiants, un esdeveniment coordinat per Josep Boronat, i que va comptar amb la participació de Xavier Director de Recursos Humans de Dow Iberica, així com del Director del Complex Industrial de Tarragona i Director de la producció per a Espanya i Portugal, Kepa Díaz de Mendibil. L’esdeveniment es va iniciar amb una breu introducció sobre la Companyia (plantes, processos, productes i aplicacions) i també es van poder visionar diversos vídeos relacionats amb la reutilització i reciclatge de plàstics.