.

.

TOTS 21

Foto de família dels escolars britànics, amb l'alcalde, la regidora d'Ensenyament i el director de l'Elisabeth

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, han rebut avui als alumnes de l’escola anglesa St Bart’s, del poble de Newbury, que estaran durant aquesta setmana participant en el programa d’intercanvi d’idiomes amb l’escola Elisabeth.

En total,  un grup de 25 nois i noies de d’aquesta escola anglesa situada a pocs quilòmetres de Londres romandran a Salou des del dia 4 a l’11 de febrer. Els nens anglesos participaran d’algunes classes amb l’alumnat de Salou i visitaran alguns indrets com Tarragona, Miravet i Barcelona, a més de gaudir de Salou.

L’objectiu de l’intercanvi és conèixer la llengua castellana i catalana així com la cultura autòctona.  Pròximament, seran els alumnes de l’Escola Elisabeth que visitaran la ciutat anglesa i podran posar en pràctica els seus coneixements de l’idioma.

L’alcalde i la regidora d’Ensenyament han donat la benvinguda als alumnes i els ha dedicat unes paraules convidant-los a gaudir de la experiència i de la ciutat de Salou. El batlle ha remarcat que “els intercanvis són molt positius perquè és una oportunitat per aprendre de la cultura i l’idioma però a més, permet que pobles i ciutats s’agermanin i s’estableixin llaços interessants”.

Per la seva part, el director de l’escola, Enric Masià, que ha agraït el suport del consistori, s’ha mostrat molt satisfet que la seva escola pugui compartir aquesta experiència d’intercanvi un any més i ha dit que “és molt interessant per fer un ús funcional de la llengua anglesa i mostrar la nostra cultura a una altra ciutat”.