.

Lliurament de signatures de veïns afectats

Aquesta tarda s’han lliurat a l’OMAC 413 firmes més en favor del manteniment del mercat dels dimecres a la plaça del Fòrum. Sumades a les 850 recollides fins ara, ara ja són 1.263 les signatures de veïns de la Part Alta en defensa de la continuïtat d’aquest mercat, és a dir, quasi la meitat dels habitants del barri.

A mesura que s’acosta l’últim dia del mercat, el 18 de desembre, hi ha més veïns indignats. “Sense aquest mercat la Part Alta es queda sense lloc on proveir-se de fruita i verdura entre setmana, sense un mercat de proximitat històric i sense la vida comercial i veïnal que genera al seu voltant”, afirmen portaveus del col·lectiu.

D’altra banda, Carme Badia, com a impulsora de la recollida de firmes dels afectats pel tancament del mercat, ha presentat 4 sol·licituds a l’OMAC, datades del 16 d’octubre en endavant, “i encara no he tingut cap mena de resposta ni he estat convocada a cap reunió”.

“No s’entén que un mercat de només dues parades sigui considerat “deficitari” per l’Ajuntament quan els mateixos paradistes s’han ofert a netejar el poc que embruten. Al contrari, és un mercat en què tothom en surt beneficiat, o en podria sortir beneficiat si l’Ajuntament tingués la voluntat de mantenir-lo i ampliar-lo”, afirma la portaveu dels afectats.

/* JS para menú plegable móvil Divi */