.

Les temperatures poden tocar fons a principis de setmana. Foto: Pixabay

Aquest hivern està resultant poc fred en general. Tot i que s’ha notat una baixada de les temperatures alguns dies, aquestes s’estan mantenint per sobre del que és habitual en aquesta època de l’any i la manca de precipitació continua augmentant la preocupació per la situació de sequera. Divendres, però, va arribar el primer canvi de temps a Catalunya, que es va aixecar enfarinada en diversos llocs del Pirineu. Aquest diumenge arriba un altre canvi de temps, amb ambient de ple hivern i baixada dràstica dels termòmetres.

Avui encara notarem l’entrada de vent de component nord, que bufarà amb força fins dilluns al migdia, segons apunta el Metocat. La baixada de temperatures que es va notar la nit i el dia de Reis continuarà aquest diumenge i a principis d’aquesta pròxima setmana podrien tocar fonsDimarts s’esperen nous canvis, amb possibles nevades a cotes relativament baixes.

A Tarragona, les previsions del Meteocat apunten mínimes de 5º i màximes de 13º per a aquest diumenge, temperatures que encara baixaran més dilluns i que podrien continuar baixant fins dimarts.