.

Les Regidories de Comerç, Indústria i Activitats i Joventut impulsen, per tercer any consecutiu, una proposta lúdica per a infants i famílies que s’anomena Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l’objecte que no toca! Es durà a terme del 5 al 30 de desembre, hi prenen part 55 comerços, 16 més que l’any passat.

És una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consistirà en que les botigues decoraran els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga.

Els infants i famílies hauran de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es troba disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme, el PIJ i l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme, el PIJ i l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2004 i 2012.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el “Millor aparador decorat de Nadal” i ” L’objecte més original amagat a l’aparador”. El sorteig és farà en un acte públic al Pati del Castell, el proper 4 de gener, a les 20.30 h.