.

Serà del 10 al 26 de maig, amb 49 establiments participants

Serà del 10 al 26 de maig, amb 49 establiments participants

Del 10 al 26 de maig tindrà lloc la setena edició del “de tapes” per Torredembarra amb la participació de 49 establiments del municipi. La ruta tapera manté el mateix preu que en d’altres ocasions: 2,5 € tapa + beguda. L’organització va a càrrec de les regidories de Turisme, i de Comerç, Indústria i Activitats.
Per incentivar la participació, es tornaran a realitzar diferents sorteigs: amb un mínim de 10/tapes segells diferents es pot votar la millor tapa i participar en els diferents sortejos: lots de productes cosmètics Maystar, sortides amb catamarà i marxandatge de la Regidoria de Turisme. Per participar en el sorteig, cal emplenar la butlleta de participació i dipositar-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia que es trobarà a la Regidoria de Turisme o a cada un dels 49 establiments participants. La data límit per entregar les butlletes serà el 31 de maig, a les 13 h. El sorteig tindrà lloc el 7 de juny.
A la pàgina web de Turisme es pot trobar tota la informació relacionada amb el “de tapes” per Torredembarra. S’adjunta desplegable amb la informació completa de les tapes.