.

.

TOTS 21

El monegasc Lucas Catarina s’ha desfet del portugués Bernardo Saraiva per 6/2 i 6/4. Foto: Club Tennis Tarragona

Al Club Tennis Tarragona arriba l’hora de la veritat dels Jocs Mediterranis amb la lluita per les medalles als quadres individuals i també de dobles.

Aquest divendres al matí es disputaran les semifinals individuals femenines, entre la francesa Fiona Ferro i l’eslovena Veronika Erjavec i la italiana Lucia Bronzetti i la turca Basak Eraydin (a partir de les 10.00 h.), i les masculines, que enfrontarà el monegasc Lucas Catarina i el marroquí Amine Ahouda (12.00) i el seu compatriota Lamine Ouahab i l’italià Jacopo Berretini (14.00 h.).

A la tarda tindran lloc les finals de dobles femenins, entre les bosnio-herzegovines Nefisa Berberovic i Dea Herdzelas i les turques Ipek Oz i Basak Eraydin (16.30 h.). I també el partit per la medalla de bronze entre les espanyoles Marina Bassols i Eva Guerrero i les franceses Fiona Ferro i Harmony Tan (16.30 h.). I a continuació (18.30 h.) la final de dobles masculina entre els francesos Alexandre Muller i Corentin Denolly i els tunissians Anis Ghorbel i Aziz Mohamed Dougaz i el partit pel bronze entre els portuguesos Bernardo Saraiva i Gonçalo Falcao i els turcs Ilhian Sarp Agabigun i Anil Yuksel.

Als quarts de final de la jornada d’aquest dijous la francesa Fiona Ferro s’ha desfet de la italiana Lucrezia Stefanini (3/6, 7/5 i 6/1); la italiana Lucia Bronzetti de la francesa Harmony Tan (6/3 i 6/4); l’eslovena Veronika Erjavec de la tunissiana Chiraz Bechri (6/2 i 6/1); i la turca Basak Eraydin de l’espanyola Eva Guerrero (6/4 i 6/2). Al quadre masculí, el marroquí Amine Ahouda ha guanyat el francès Corentin Denolly (6/2 i 6/1); el també marroquí Lamine Ouahab al xipriota Menelaos Efstathiou (6/0 i 6/3); el monegasc Lucas Catarina al portugués Bernardo Saraiva (6/2 i 6/4); i l’italià Jacopo Berretini al francés Alexandre Muller (6/4 i 6/0).

En les semifinals de dobles les turques Ipek Oz i Basak Eraydin s’han desfet de les espanyoles Marina Bassols i Eva Guerrero (6/2 i 6/1);  les bosnio-hergezogives Nefisa Berberovic i Dea Herdzelas de les franceses Fiona Ferro i Harmony Tan (6/7, 6/4 i 10/8); els francesos Alexandre Muller i Corentin Denolly, dels portuguesos Bernardo Saraiva i Gonçalo Falcao (6/1 i 7/5) i els tunissians Anis Ghorbel i Aziz Mohamed Dougaz als turcs Ilhian Sarp Agabigun i Anil Yuksel (7/5, 1/6 i 10/8) .