.

Cartell de l'acte que tindrà lloc aquest dimecres a Altafulla

Cartell de l'acte que tindrà lloc aquest dimecres a Altafulla

Altafulla acollirà, demà Dimecres Sant 16 d’abril, a les 20:00h, la catorzena edició del Camí de la Creu, el tradicional Via Crucis Vivent que any rere any omple de realisme i autenticitat els carrers de la Vila Closa sota la mirada commoguda i el silenci sepulcral de centenars de persones. Enguany, la representació comptarà únicament amb els cinc primers quadres que van des del Sant Sopar (a la plaça del Pou) a l’Hort de Getsemaní (a l’espai de les oliveres de davant el passatge de Santa Teresa).

Són més d’un centenar les persones que tornaran a formar part d’una de les poques representacions d’aquestes característiques a la nostra contrada. Qui no hi podrà ser enguany és l’actor i director de cinema, el tarragoní Jesús Monllaó, que està de gira a Chicago presentant el seu darrer film “Fill de Caín”. No hi faltarà, però, l’ “Ave Maria”, de Shubert, que interpretarà en directe Sònia Virgili amb la flauta travessera, a la plaça del Pou. Allí, també, la coral Nous Rebrots, que enguany celebren els 50 anys, cantarà el “Pare Nostre”.

Una de les peces més esperades que s’interpretaran i que ja es va estrenar en anteriors edicions és l’ “Agnus Dei”, del compositor altafullenc Serge Mühle. Mühle va composar un Agnus Dei i un segon Rèquiem per ser interpretat al Via Crucis d’Altafulla. De fet, Serge Mühle és un dels compositors més valorats arreu d’Europa, i de fet, molts dels intèrprets de Serge Mühle comparen les seves composicions amb les de Schubert, Chopin, Mozart i Rachmaninov.

En cas de pluja, la representació quedarà suspesa. L’organització d’aquest espectacle vivent va a càrrec de l’Ajuntament d’Altafulla i la Comissió Organitzadora del Camí de la Creu.

/* JS para menú plegable móvil Divi */