.

La consellera Sandra Ramos en la presentació del podcast "En Calces".

La consellera Sandra Ramos en la presentació del late night digital “En Calces”.

La periodista tarragonina Laura Rovira estrena “En Calces”, un late night digital a Tarragona Ràdio. El programa engegarà la seva temporada aquest proper dijous, 19 d’octubre, a les 20:00 h a Tarragona Ràdio (FM, YouTube i Spotify). Un podcast audiovisual que es podrà seguir cada setmana fins el proper juny de 2024 tant a la ràdio local com als seus mitjans digitals d’Spotify, YouTube, pàgina web i xarxes socials.

En Calces” compta amb la participació de TAC12. La televisió local del Camp de Tarragona emetrà cada dimecres, a partir d’aquest proper 25 d’octubre, el reportatge de carrer del programa, amb una especial vinculació al territori i la seva actualitat més immediata.

Una aposta conjunta històrica dels dos mitjans, Tarragona Ràdio i TAC12, amb un projecte que representa un pas més en la carrera de Rovira després de l’èxit del seu anterior programa, “Golfes”. Seguint la seva essència golfa i l’estil gamberro, feminista i tarragonina, “En Calces” té com a objectiu aconseguir una alta qualitat en el seu disseny de producció i esdevenir un programa de referència al Camp de Tarragona.

Foto de família de la presentació. Cedida

Foto de família de la presentació. Cedida

Uns objectius possibles gràcies, entre d’altres, al plató construït especialment pel director d’art, Jan Clota Vilaró. Aquest espai jugarà com un element més del programa i potenciarà el seu esperit gamberro impulsat pel públic que també podrà seguir-lo en directe cada setmana.

Vergüenza Ajena, Lady Savannah, Álvaro Rodríguez o Oscárboles són alguns dels col·laboradors que segueixen amb Rovira, però també hi haurà noves incorporacions com la tarragonina i influencer Marta Robledo o l’Anna Fernández, responsable de premsa i comunicació de la Sala Trono de Tarragona.

En Calces” és una producció d’Ayhe Productions, agència de comunicació i productora tarragonina que sempre ha volgut posar en valor i reivindicar el talent local, lluitant per crear productes de qualitat des del territori al món, recolzant la descentralització de la indústria  audiovisual.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */