.

.

TOTS 21

Albert Abelló i Rafael Pérez-Armenteros, de la firma Makro, segellant l'acord

La Cambra de Comerç de Tarragona i Makro organitzaran el Tarragona Restaurant Wine 2014. Del 19 de març al 4 d’abril es viurà a Tarragona una promoció gastronòmica de primer nivell amb 13 vins i caves excel·lents com a grans protagonistes i 21 destacats restaurants on degustar-los i compartir-los amb uns menús que volen ser excepcionals.

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, i Rafael Pérez-Armenteros, gerent de Makro a Tarragona, han anunciat que la corporació tarragonina i la multinacional líder en la distribució a la restauració organitzaran conjuntament el Tarragona Restaurant Wine 2014, “un excepcional viatge de sensacions, sabors i textures”. Tretze vins i caves excel·lents, procedents de les DO’s de les comarques de Tarragona, podran ser gaudits en el marc de les propostes culinàries sorgides dels fogons dels més destacats restauradors de casa nostra.

Uns restaurants que han preparat “uns sorprenents menús” ideats per maridar amb el bo i millor de les Denominacions d’Origen Cava, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta. Vet aquí la diferència, menús que mariden amb vins i no pas vins que mariden amb menús.

“I és que els vins, els nostres productes de proximitat per excel·lència, són els protagonistes de Tarragona Restaurant Wine 2014. S’han escollit vins excel·lents, procedents de territoris capaços d’oferir algunes de les millors creacions del món”, subartlla la corporació.

Per prendre part en aquesta cita gastronòmica cal només reservar taula, per dinar o sopar, en algun dels restaurants que participaran a la promoció. Tots ells oferiran un menú excepcional a un preu únic de 17 euros (IVA inclòs). Acompanyat pels vins a un preu únic la copa de 1,90 euros (IVA inclòs). Els vins se serviran en copa Riedel.