.

.

TOTS 21


Un moment del rodatge del film, amb Juanjo Puigcorbé en primer terme

Nou rodatge d’un film a Tarragona, després de l’exitàs de ‘Fill de Caín’. ‘Sonata per a Violoncel’ s’ha començat a rodar aquesta setmana a la localitat de Calafell. Durant les properes setmanes la pel·lícula es rodarà també en diferents punts de Catalunya, com Tarragona i els Pirineus, i també a la capital alemanya, Berlín. El segon film de ficció d’Anna M. Bofarull ha iniciat el rodatge quan encara no ha acabat la gravació de Barcelona 1714, que també dirigeix la realitzadora tarragonina.

L’actriu catalana Montse Germán interpretarà el paper de la protagonista, la Julia. Germán té una llarga trajectòria en teatre, cinema i televisió. ‘Germanes’, ‘Agost’, ‘La presa’ i ‘Si existeix encara no ho he trobat’ són els seus darrers treballs en els escenaris, mentre que a televisió l’hem pogut veure a Hospital Central i Infidels. En cinema destaquen els seus papers a ‘Ficció’, de Cesc Gay, i ‘Els nens salvatges’, de Patricia Ferreira.

En el repartiment de Sonata per a Violoncel hi trobem Jan Cornet, Juanjo Puigcorbé i Marina Salas.

D’altra banda, ‘Sonata per a violoncel’ compta amb la possibilitat de participar-hi a través del micromecenatge. Segons l’aportació que es faci es poden aconseguir diferents ofertes, inclòs poder participar en la pel·lícula com a figurant. Es pot participar en el micromecenatge de Sonata per a violoncel es a través de la web del film: http://www.sonataparaviolonchelo.com/participa.html.

‘Sonata per a violoncel’ és un projecte de la productora KaBoGa i dirigit per la jove directora tarragonina Anna M. Bofarull. La protagonista de la pel·lícula és Julia, una dona atractiva, elegant i culta, disposada a gaudir de la vida a la seva manera, lliurada en cos i ànima a la música, a la seva música. Reconeguda violoncel·lista, Julia tampoc deixa passar l’ocasió de gaudir d’un bon sopar amb els seus amics o del sexe esporàdic al costat d’algun jove amant. No obstant això, un succés l’obligarà a replantejar la seva vida a llarg termini.