.

.

TOTS 21


Actuació de Les Sueques a l'anterior edició del Palmfest

Actuació de Les Sueques a l'anterior edició del Palmfest

La programació de la Sala Zero per aquest gener es reprèn amb les Swing Jams dels dimecres, a les quals es podran posar en pràctica els passos d’un dels ball de moda a la ciutat. La sessió estrena nova superfície de ball de parquet que millorarà les prestacions de la sala, tant per gaudir dels vespres de Swing com dels concerts de cada setmana a la Zero.

Sense oblidar el swing, dissabte la Zero i el Cafè La Cantonada organitzen una activitat conjunta per a presentar la temporada de Swing Jams a la ciutat (cada dimecres a la Zero i cada dijous a La Cantonada, a partir de les 8 del vespre). Aquesta tarda de Swing tindrà lloc a La Cantonada, a partir de les 7 de la tarda i comptarà amb la celebració d’una classe oberta i gratuïta de Lindy Hop, a càrrec de Ruth Bartolomé i Àlex Estéllez, els prestigiosos professors que impartiran a la Zero els cursos de Lindy Hop en diferents nivells a partir del proper dilluns 27 de gener.

Teràpia de Shock a la Zero

El Dubstep, el Hip Hop d’última generació i les noves derivacions electròniques de la mà dels djs Mime, Toner i K-sas, tots plegats a la festa Out Of Control de dijous 23 a la nit. La nit de divendres tindrà lloc el concert dels Teràpia de Shock, uns nois de la Garrotxa que han adquirit molta popularitat d’ençà que la seva música forma part de la banda sonora de lasèrie de TV3 ‘Polseres Vermelles’. La nit tindrà continuïtat amb els dos djs del territori: Felichi i Helmut.

Torna el Radar Palmfest

El Radar Palmfest és el cicle que es va inaugurar el novembre amb el concert dels nòrdics French Films i que va tenir una contundent continuació al desembre amb León Benavente. Aquest dissabte trepitjaran l’escenari de la Zero dues de les bandes amb més projecció de Catalunya: Les Sueques i Súper Gegant, que a continuació comptarà als plats amb una proposta que també està d’estrena. Es tracta de Music Drivers, un nou concepte de sessió dividida en tres moments cronològics, cadascun dels quals serà liderat per un d’aquest tres grans djs: Marc Wences, S3ctor_3 i dj Silencio.