.

.

TOTS 21

Les butlletes recollides, amb data d'entrega màxima el dijous 2 de gener a les 13 h, es revisaran i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig públic i en directe el mateix divendres 3 de gener

Les butlletes recollides, amb data d’entrega màxima el dijous 2 de gener a les 13 h, es revisaran i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig públic i en directe el mateix divendres 3 de gener

La regidoria de Comerç, Indústria i Activitats impulsa per cinquè any consecutiu la Gimcana dels aparadors de Nadal: troba l’objecte que no toca! una proposta lúdica per a infants i famílies. Es durà a terme del 5 al 27 de desembre i hi prenen part 54 comerços.

És una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no estigui relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies hauran de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es troba disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme i a l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme o  l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2014.

Les butlletes recollides, amb data d’entrega màxima el dijous 2 de gener a les 13 h, es revisaran i totes les que siguin correctes entraran en un sorteig públic i en directe el mateix divendres 3 de gener, a les 20.30 h, al Pati del Castell.

Com a novetat d’enguany hi haurà, a més dels premis habituals (una bicicleta, un patinet i un lot de productes escolars) dos lots de regals de les botigues participants.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”.