.

Imatge dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeo Repsol. Foto: Cedida

Imatge dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeo Repsol. Foto: Cedida

La quarta prova del Madison Beach Volley Tour va arrencar entre una gran expectació per part de tot els assistents que es van desplaçar fins a les pistes instal·lades a la fantàstica platja tarragonina de l’Arrabassada.

El bon ambient del millor vòlei platja va regnar entre les grades que van acollir els primers aficionats dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol, igual que l’emoció en els partits sobre la sorra catalana.

Començava el torneig amb la disputa dels partits de la fase prèvia a la categoria masculina. La dupla formada per Bernal / Roman Delgado començava amb bon peu en derrotar a Linares / Sagrera per un resultat de 2-0 (21-16 i 21-17) en un molt competit partit.

També van començar amb victòria J. Sanchez / Elkhattabi, que doblegaven a Quadrat / Excepte per un contundent 2-0 (21-10 i 21-15) en un partit controlat des del primer punt pels primers.

Continuava la jornada masculina amb el joc entre Mateu / Leopardi davant Moreno / Vázquez Chacón. Una lluita incessant per aconseguir el pas a la següent ronda va provocar un igualadíssim partit, arribant aquest a decidir-se en el tercer set amb victòria per a Mateo / Leopardi per 2-1 (21-19, 17-21, 15-12).

A les 20 hores es tancava la primera jornada per al quadre masculí dels IV Internacionals Vila de Laredo amb la cruïlla entre Fdez Celis / Celler i la parella local Jiménez / Vives. 21-19, 11-21 i 14-16 per als segons en un partit molt animat i emocionant.

Pel que fa a la categoria femenina, el primer partit ens va deixar un bon sabor de boca i l’emoció va estar molt present en l’únic partit de la tarda entre Brun L./Saló i Durán / Pallarés amb victòria per a les segones en la tercera mànega 1 -2 (21-13, 14-21, 15-10).

Durant el matí de dijous també va tenir lloc la disputa del Madison Beach Volley Tour Kids by Repsol, el torneig organitzat pel Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau i Madison per als més petits que va congregar més de 30 participants de les categories infantil, cadet i júnior. Dissabte i diumenge continuaran les activitats d’aquest torneig amb la disputa de clínics amb jugadors del circuit. La inscripció per a les mateixes estarà oberta fins a les 3 de la tarda de dissabte i es formalitza a la carpa d’organització situada al costat de la pista. Tots els participants es portaran de regal una samarreta oficial del circuit.

Avui torna l’espectacle a la sorra de l’Arrabassada des de les 9 del matí amb la disputa de més partits en les dues categories absolutes.