.

.

TOTS 21


Entre els mesos d’octubre i novembre el centre ofereix cursos de restauració de mobles, costura o balls tradicionals, entre altres

Entre els mesos d’octubre i novembre el centre ofereix cursos de restauració de mobles, costura o balls tradicionals, entre altres

Iniciat el curs escolar, i estrenada la tardor, arrenquen els cursos del Centre Cultural del Morell. Un total de sis propostes formatives molt variades, impulsades des de la regidoria de Cultura i Festes del consistori, que tindran lloc entre els mesos d’octubre i novembre. Un dels més esperats, el de restauració de mobles, serà el primer a començar. Serà els dimarts i dijous de 20 a 22 hores, a partir de l’1 d’octubre i fins al 28 de novembre.

Unes sessions per aprendre tècniques de restauració i decoració de mobles que tenen un preu de 60 euros, tenint en compte que el material va a càrrec de l’alumne. En l’apartat tèxtil es presenten dues propostes. La primera, adreçada a infants a partir de 9 anys, és el taller de costura “Puntades divertides”. Es farà els dimarts 8, 15 i 22 d’octubre de 17.30 a 19.30 hores, amb un preu de 38 euros (material inclòs). La segona és el curs de patchwork, l’art d’unir teles de diferents colors i mides a través de diferents tècniques.

Aquest serà els dijous de 17 a 19 hores, a partir del 3 d’octubre i fins al 28 de novembre. Els dimecres de 19.30 a 21 hores, a partir del 2 d’octubre i fins al 27 de novembre, serà el torn dels balls tradicionals. Una formació en què els alumnes, que han de ser majors de 12 anys, aprendran ball de bastons, de gitanes, de cercolets… Una magnífica oportunitat d’endinsar-se en la cultura popular per només 20 euros. Un altre dels cursos és el de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

A partir del 7 d’octubre i fins al 5 de desembre, cada dilluns, dimecres i dijous, constarà d’un bloc de 150 hores de docència presencials i a distància i un bloc de 160 hores de pràctiques. En aquest cas el preu és de 100 euros, un import subvencionat en part per l’Ajuntament del Morell, i les inscripcions es poden formalitzar fins al 27 de setembre.

Finalment, el 30 de novembre es realitzarà un curs de manipulació d’aliments, per adquirir els coneixements bàsics en aquest àmbit i poder-los aplicar a l’entorn laboral. Una formació de quatre hores amb un preu subvencionat per l’Ajuntament del Morell. Així mateix, des del Centre Cultural ja avancen quins seran alguns dels cursos que tindran lloc el 2020, com ara noves edicions del de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, o el del de manipulació d’aliments, i també un de nou, de ball swing.

Cal tenir en compte que tots els cursos necessiten assolir un mínim d’alumnes i que, en cas que no s’hi arribi, quedaran anul·lats. Les inscripcions, amb matrícula gratuïta en tots els casos, es poden formalitzar a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 17 a 21 hores, com a màxim una setmana abans de l’inici de cada curs. També podeu trucar al 977 842 176 o bé escriure al centrecultural@morell.altanet.org.