.

La Biblioteca Pública de Tarragona acull l'acte.

La Biblioteca Pública de Tarragona acull l'acte.

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Biblioteca Pública de Tarragona han organitzat per  aquest dimarts, 25 de febrer a les set de la tarda, i a la seu de la mateixa biblioteca l’acte Finestres al Territori. I Mostra de Revistes de Tarragona i Terres de l’Ebre. Collita 2013. L’objectiu d’aquesta activitat és donar vida a un espai anual de debat entorn a la cultura i la recerca local de Tarragona i les Terres de l’Ebre a través de la presentació de publicacions periòdiques realitzades des dels centres i instituts d’estudis de recerca local i comarcal i que compten amb el suport de l’IRMU i la Fundació Privada Mútua Catalana. Segons els organitzadors, “les publicacions són una de les principals eines dels centres d’estudis per a difondre les seves recerques i les notícies culturals del seu entorn.

En l’acte es presentaran les revistes “Estudis Altafullencs” 37, del Centre d’Estudis d’Altafulla, a càrrec de Salvador J. Rovira; “Lo ViOlí” 15, del Centre d’Estudis del Priorat, a càrrec de Jaume Borràs; “Aplec de treballs” 31, del Centre d’Estudis de la Conca de Barberà, a càrrec de Josep M. T. Grau; “Raïls” 29, del Centre d’Estudis d’Ulldecona, a càrrec de Núria Sauch; “Recull de treballs” 14, del Centre d’Estudis Sinibald de Mas de Torredembarra, a càrrec de Lluís Català; “Lo Floc” 206, del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, a càrrec d’Anton-Marc Caparó, i “Miscel·lània del CERE” 23, del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, a càrrec de Montserrat Anguera.

Prèviament a la presentació de les revistes hi haurà la presentació d’aquesta nova activitat cultural i de recerca a càrrec de Josep Santesmases, vicepresident de l’Institut Ramon Muntaner; Dolors Saumell, coordinadora de Serveis de la Biblioteca Pública de Tarragona, i Ramon Marrugat, representant de la Fundació Privada Mútua Catalana. Aquesta activitat s’emmarca dins l’acord de col·laboració entre la Biblioteca Pública de Tarragona i l’Institut Ramon Muntaner, que entre altres inclou el programa “Tastets de Patrimoni”, que enguany arribarà ja a la seva desena edició.

/* JS para menú plegable móvil Divi */