.

L’institut Jaume I ha estat l’encarregat d’acollir el primer dels tallers i seminaris

L’institut Jaume I ha estat l’encarregat d’acollir el primer dels tallers i seminaris

Els alumnes de batxillerat i de cicles formatius del Marta Mata, de l’Institut Jaume I i de l’Escola Elisabeth –més d’un centenar en total- participen en els tallers d’emprenedoria que s’organitzen dins el concurs d’idees que impulsa la regidoria de Promoció Econòmica per generar noves empreses ‘L’institut emprèn’.

L’institut Jaume I, ha estat l’encarregat d’acollir el primer dels tallers i seminaris que posaran a l’abast dels estudiants les eines i coneixements necessaris per al desenvolupament de les seves idees empresarials. Tant el Marta Mata com l’Elisabeth ho faran el proper 31 de març.

En aquesta ocasió han estat els emprenedors, Andrea Mazzanti, Magalí Mazzanti i Alejandro Demiddi els que han explicat la seva experiència personal.

D’una banda, Andrea Mazzanti, es llicenciada en Geografia i Diplomada en Maqueting. La seva carrera professional ha estat vinculada a diferents empreses de l’àmbit de les relacions públiques, màrqueting i comunicació. En aquests moments dirigeix l’empresa BIG Business Projects.

Un altre emprenedor que ha impartit els tallers ha estat Alejandro Demiddi, Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Màster en Alt Rendiment Esportiu. La seva trajectòria professional com a entrenador d’equips de rem l’ha dut a liderar equips en competicions nacionals e internacionals, fins i tot equips olímpics.

Finalment, l’altra emprenedora que participarà en els tallers serà Magalí Mazzanti, la qual ha participat en el muntatge i representació de diversos espectacles de PortAventura, Terra Mitica, Dinópolis, Expo Saragossa, etc. Es directora i productora de Tv, directora escènica i dissenyadora publicitària. Actualment és directora creativa a Big Wishes i editora de la Revista iMagazine.