.

Nomenament d'Ariadna Piñol com a nova presidenta de la JCI

Nomenament d'Ariadna Piñol com a nova presidenta de la JCI

Aquest dissabte 25 de gener la JCI Tarragona ha nomenat la seva quaranta-quatrena presidenta. Aquesta emprenedora de 33 anys, que des de fa 5 anys està al capdavant de la seva consultoria ambiental i amb formació en química i en gestió mediambiental, encapçala el projecte de la Jove Cambra Internacional a Tarragona pel 2014.

Sota el lema “Pensa globalment, actua localment” -lema molt utilitzat en l’àmbit ambiental- basa la seva proposta de treball en mostrar els projectes d’emprenedoria social i empresarial que es fan a Tarragona a la resta del món, aprofitant la presència d’aquesta entitat -la Junior Chamber International- a més de 120 països dels 5 continents i amb més de 150.000 membres. Tanmateix, seguirà mantenint la proximitat de l’organització amb la ciutat, igual com s’ha estat fent durant els 44 anys d’història de l’entitat a la ciutat.

El projecte de l’Ariadna Piñol està encapçalat per una Junta Local de 6 membres de diferents àmbits professionals, amb la idea de liderar un projecte d’enfortiment d’aquesta organització de joves emprenedors a nivell local, oferint a la ciutat de Tarragona i als joves tarragonins interessants programes formatius per aprendre a desenvolupar habilitats de gestió i de lideratge,  activitats socials i d’emprenedoria focalitzades en aconseguir canvis positius a la comunitat, així com la possibilitat de que els seus membres viatgin per tot el món i puguin crear una xarxa de contactes a nivell mundial.

L’acte s’ha desenvolupat en una assemblea a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, i ha comptat amb l’assistència dels júniors de Tarragona i diversos senadors de l’entitat, així com amb el President Nacional de la JCI 2014, Carles Lombarte.