.

La Generalitat ha posat a lloguer l'equipament en una fira immobiliària

La Generalitat ha posat a lloguer l’equipament en una fira immobiliària

Arga Sentís, portaveu del Grup Municipal d’ICV-EUiA, considera que oferir en una fira immobiliària la Ciutat Residencial de Tarragona és “un abús” que s’ha fet “d’esquenes a la ciutat”, que “compromet seriosament el futur de l’equipament”.

Segons Sentís, “la ciutat de Repòs i de Vacances és un patrimoni de tots els tarragonins i les tarragonines, edificat amb diner públic i dedicat històricament a una funció social. No és acceptable que la Generalitat decideixi, unilateralment, arrabassar aquest equipament al gaudi dels ciutadans i llogar-lo amb un afany exclusivament recaptatori, sense tenir en compte les nostres necessitats i el dret dels veïns i les veïnes a disposar d’allò que els pertany. El fet que això és vulgui fer mitjançant una fira d’ofertes immobiliàries és especialment greu. Més encara quan a la ciutat hi ha diverses propostes per reobrir la Residencial amb una funció social”.

La dirigent ecosocialista s’ha preguntat també “si aquesta operació immobiliària és la torna per les inversions que han fet en els Jocs Mediterranis, evidenciant que al final volen que tot els hi surti gratis”. Sentís remarca que, fa pocs dies, va venir el conseller de Salut “a vendre fum sobre el futur de l’Hospital Joan XXIII, sense que hi hagi cap quantitat compromesa, i tot seguit es va oferir a comprar, a càrrec de l’erari públic, l’Hospital General de Catalunya. És com si ens prenguessin el pèl”.

“Caldrà que els partits que donen suport al govern i li han votat la confiança ens expliquin molt clarament quina és la seva posició”, ha afegit, perquè ara com ara el que veiem és que actuen contra els interessos i les necessitats de Tarragona”, ha afegit.

Sentís també ha considerat “molt simptomàtic” que aquesta operació es faci sense que l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, en tingués cap informació, “cosa que demostra que l’equip de govern, format per un pacte estrany i contra natura, ha perdut el rumb i no té cap projecte coherent per oferir a la ciutadania”.