.

La portaveu municipal d'ICV-EUiA, Arga Sentís

Malgrat que l’equip de govern hagi anunciat la continuïtat del Mercat del Fòrum, després d’haver intentat tancar-lo, ICV-EUiA manté la moció que havia presentat per garantir-ne la continuïtat. La portaveu de la coalició, Arga Sentís, considera que les “contradiccions” de l’Ajuntament es deuen “a la manca d’una política comercial de servei públic”.

Segons Sentís, “tot el que ha passat al voltant del Mercat del Fòrum és un símptoma de que l’Ajuntament no sap què fer amb els mercats municipals. No tenen clar quina funció han de tenir ni saben que volen aconseguir. Ara s’han fet enrere, però volien tancar el mercat del Fòrum dels dimecres perquè deien que és deficitari, quan tothom sap que el dèficit el té Espimsa amb els obres del Mercat Central. Cal que l’Ajuntament s’aclareixi, perquè així no es va enlloc”.

La regidora ecosocialista també s’ha referit a la funció social del Mercat del Fòrum, perquè “la Part Alta corre el risc de convertir-se en un barri d’aparador, amb comerços orientats només a turistes i visitants. Però aquí hi viu gent, i necessitem també serveis per a la gent del barri”.

La moció que presenta ICV-EUiA insta el consistori a prendre les mesures necessàries per garantir, amb efectes immediats,  el manteniment del Mercat del Fòrum de dimecres.

També manifesta “el compromís” de l’Ajuntament amb el comerç de proximitat de la nostra ciutat, “una peça cabdal del qual són els mercats, tan els fixos com els ambulants, que han de complir la seva funció social i de servei a la població en condicions dignes i han de disposar” del suport de l’administració per desenvolupar la seva tasca “sense entrebancs”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */