.

Emili Rivelles a la seu d'Ara Tarragona. Foto: Tarragona21

Emili Rivelles a la seu d’Ara Tarragona. Foto: Tarragona21

Emili Rivelles, portaveu d’Ara Tarragona, ha manifestat que malgrat no haver obtingut representació a l’ajuntament estan contents i orgullosos amb els resultats obtinguts en les darreres municipals: “Partíem amb desavantatge perquè érem l’únic partit que havia de donar a conèixer la seva marca, les seves sigles i havia d’explicar perquè es presentava a les eleccions. Vam començar molt tard i la campanya ha estat més intensa i molt més dura que per la resta. Hem tingut menys recursos i menys impacte mediàtic”.

El grup municipalista, que ha aconseguit 1.862 vots, aquesta xifra, en comparació a les darreres municipals del 2011 “són tants vots com els que van treure junts Ciutadans i la CUP al 2011 i quasi els mateixos que va treure ERC fa quatre anys” ha afirmat Rivelles, afegint que “l’abstenció alta era l’únic factor que ens hagués salvat”.

Rivelles ha fet una valoració de la campanya i ha agraït l’esforç a totes les persones que formen o han format part d’Ara Tarragona des de que es va constituir. “La nostra campanya s’ha basat sobretot en trepitjar carrer, donar a conèixer el nostre projecte de primera mà i poder parlar amb els tarragonins i saber quines són les necessitats i preocupacions reals”, ha dit el candidat.

Rivelles, que ha quantificat la campanya en uns 9.000 euros, ha dit que el fet de ser un partit municipalista i nou també ha condicionat la manera de fer campanya.

Tal com ha anunciat l’alcaldable, i “per respecte a les 1.862 persones que ens han mostrat el seu suport, ARA Tarragona es tornarà a presentar a les eleccions de l’any 2019 i ho farà amb Emili Rivelles al capdavant”. Des del partit s’ha realitzat un pla d’actuació per els propers quatre anys que contempla la relació amb els mitjans de comunicació i el creixement envers els militants.

Segons Rivelles, ara no és el moment d’abandonar quan el partit està anant pel bon camí que Tarragona necessita perquè creixi i arribi a l’estatus que ha d’arribar: “malgrat no haver aconseguit representació per fer sentir la nostra veu dins del consistori, exercirem oposició des de fora de l’Ajuntament, intentarem fiscalitzar tot el que estigui en la nostra mà i seguirem lluitant, malgrat que sigui més difícil, i per la nostra ciutat i pels tarragonins”.