.

.

TOTS 21


Ara Tarragona surt a la llum pública amb el tema del pàrquing

El nou partit municipal Ara Tarragona ha sortit per primer cop a la llum amb una nota de premsa on afirma que vol respectar, en tot moment, “la claredat en els pressupostos de la ciutat de Tarragona en el procés obert pel pàrquing Jaume I”. És per aquest motiu que demana a l’Ajuntament “la creació d’una comissió d’investigació per aclarir aquest procediment poc transparent, i que ha generat un clima de total desconfiança a la societat tarragonina”.

L’objectiu és el de “desvetllar” el motiu per “l’alta inversió econòmica” que va fer el consistori, després de pressupostar l’any 2002 la construcció d’aquest pàrquing intel·ligent amb 3,9 milions d’euros. “Una amortització negativa que ha generat altes pèrdues a les arques municipals que superen els 30 milions d’euros”, assegura.

Des d’Ara Tarragona es considera “prioritari” la defensa “de la total transparència” de l’actual Ajuntament envers la ciutadania. D’aquesta manera, “respectant en tot moment la presumpció d’innocència dels possibles implicats en el procés”, es pregunta on han anat a parar les inversions”.

Ara Tarragona concorrerà a les eleccions municipals de 2015. Encapçalarà la llista l’empresari Emili Rivelles.