.

.

TOTS 21


Dani Rubio, amb part de la llista. Foto: Cedida

Ara Reus arrenca la campanya electoral posicionant-se com el partit que defensa més bé i de manera independent els interessos de la ciutat de Reus.

El seu cap de llista, Daniel Rubio, subratlla l’interès ciutadà, copsat en centenars de trobades veïnals, de superar “la vella política” dels partits amb matriu situada a fora de Reus. El fenomen Ara, nascut a la capital del Baix Camp fa 12 anys, es presenta el 28M en 182 municipis i esdevé la quarta formació catalana en nombre de concurrències.

Ara Reus ha presentat aquest divendres, en el primer dia de campanya electoral, l’espot que l’acompanyarà durant aquests 15 dies. Així mateix, el candidat a l’alcaldia del partit municipalista ha desgranat els eixos principals del programa electoral.

Aquest gira al voltant de 4 àmbits: Administració i serveis, Municipi i Territori, Societat i Cultura i Economia i Comerç. Tal com detalla Daniel Rubio “es tracta d’eixos estratègics de ciutat, que recullen compromisos sorgits en reunions amb la ciutadania i coordinats per especialistes de cada àrea temàtica, perquè Ara Reus és el partit que més carrer ha trepitjat”. Tot plegat amb gairebé 1.000 propostes ideades per donar les màximes facilitats i prestacions als reusencs i reusenques.

Compromís amb els reusencs i reusenques

Així, doncs, Ara Reus manté en el seu programa electoral el compromís de no incrementar els impostos directes i diverses bonificacions en referència a habitatge i les energies renovables. El partit nascut a Reus també té molt en compte als comerços i empreses de la ciutat de forma que els oferirà diverses facilitats fiscals.

Una altra de les premisses del programa d’Ara Reus és la Seguretat. “Vetllarem per tenir una ciutat on regni el civisme”, ha afirmat Daniel Rubio Angosto. La connexió del municipi sense barreres arquitectòniques i el millor manteniment i la creació de parcs i jardins són d’altres dels punts que destaca Rubio.

Ara Reus seguirà amb una aposta ferma per la sostenibilitat i l’energia verda, amb un impuls a l’empresa municipal Reus Energia i la creació de noves comunitats energètiques. A més, tal com ja va anunciar el candidat d’Ara Reus, s’incrementarà el pressupost en neteja i residus per arribar a tots els barris i, en l’àmbit del comerç, es crearà la Targeta Ciutadana per donar facilitats als comerços i reusencs i reusenques.

El teixit empresarial, el seu creixement i l’ocupació de qualitat són també una de les prioritats d’Ara Reus. Daniel Rubio continua treballant per potenciar aquest sector i ja va detallar aquesta setmana la implantació a Reus del districte 977@ i d’una nova empresa que generarà 25 llocs de treball.

‘Som una alternativa real a la vella política’

Rubio ha expressat que Ara Reus “és l’únic partit municipalista i ens presentem com una alternativa real a la vella política. El desencant fa que el nostre partit sigui una successió que aporta responsabilitat, solvència i fiabilitat”. En aquest sentit, Daniel Rubio ha refermat que “som el vot útil d’una ciutadania desil·lusionada amb el sistema polític tradicional” i ha definit Ara Reus “com un partit jove i fresc, però amb una llarga experiència, que ha demostrat que es pot fer política des del sentit comú i la responsabilitat, escoltant a la ciutadania”.

Un espot ‘fresc i dinàmic com Ara Reus’

El partit municipalista vol mantenir-se fidel al lema del seu cartell: Ara tu, ara Reus. Una afirmació, tal com argumenta Daniel Rubio Angosto, “ho diu tot amb poques paraules. Volem fer una política totalment enfocada a la gent de Reus i només demanem que ens acompanyin en aquest viatge. Ara tenen l’oportunitat que un partit nascut a Reus i que treballa només per la ciutat obtingui l’alcaldia el pròxim 28 de maig”.

Respecte l’espot, que es podrà veure a les diverses xarxes socials del partit, Rubio ha destacat que, com Ara Reus, és un vídeo “fresc i dinàmic, en el qual es plasma el treball de formigueta i de picar pedra del nostre partit en els darrers anys i que ens ha portat on actualment estem i a optar de forma real a l’alcaldia de Reus”.

Podeu llegir el programa electoral en aquest enllaç: https://reus.aracatalunya.cat/programa