.

.

TOTS 21


La flama del Canigó

Constantí celebrarà aquest divendres 23 de juny els actes de Sant Joan que, aquest any, arriben amb diverses novetats. La jornada s’iniciarà a les deu del matí amb un tallers per a nens i joves al Punt Òmnia.

Ja a la tarda, a partir de les set, tindrà lloc un dels actes culturals tradicionals de la festivitat, com és l’arribada de la Flama del Canigó, que un any més serà transportada des de Reus pels integrants de l’associació Moto Clàssic Constantí. Seran els propis representants de Moto Clàssic Constantí els que realitzaran el recorregut amb la flama pels carrers del poble i, un cop al davant de l’Ajuntament, faran la lectura del manifest d’aquest any.

A les vuit del vespre es farà una recepció de les autoritats municipals a la seu de l’Associació de Veïns de Centcelles, que celebra les festes del barri coincidint amb Sant Joan. Seguidament, a les 20:30 hores, tindrà lloc una desfilada infantil a la plaça Pau Casals. Ja a la nit, a les 23 hores, s’iniciarà la revetlla de Sant Joan al pàrquing de la piscina municipal, amb el concert a càrrec del grup de rumba catalana “Los Desmadraos”.